Blueberry -Ophtamin Blueberry har højst indhold af blåbær til dine øjne

Blueberry (Bilberry) er mørkviolette bær med et usædvanligt højt af anthocyaniner. Antocyaniner hører til en stofgruppe af polyphenoler, kaldet flavonoider og udgør de røde og blå fariver i mange bær og frugter. Anthocyaniner er en antioxidant.  

 

Ophtamin Blueberry indeholder C -og E-vitamin som bidrager til opretholdelse af et normalt syn.

Giv det bedste til dine øjne med Ophtamin Blueberry

Anbefalet dosering KUN 1 kapsel DAGLIGT.

Ophtamin Blueberry – Det nye produkt i Ophtamin serien i 2020. Det høje indhold af blåbær (især det høje indhold af anthocyaniner) i Ophtamin Blueberry hjælper til opretholdelse af normal nethindefunktion. Produktet indeholder vitaminer og mineraler til opretholdelse af et normalt syn. Krillolien sikrer en bedre optagelse af det høje indhold af lutein/zeaxanthin (10/2mg), som øger pigmentindholdet i “den gule plet”.

Lutein i Ophtamin Blueberry udvindes af Tagetes Erecta. Lutein er en carotenoid og er en af bestanddelene i øjets gule plet (macula lutea). Ophtamin Blueberry indeholder 10 mg Lutein og 2 mg Zeaxanthin.

Ophtamin Blueberry indeholder også Zink. Zink beskytter mod oxidativt stress og bidrager til normal omsætning af A-vitamin.

Krillolie har det formål at få en bedre absorption af Lutein/Zeaxanthin. Studie bekræfter at Lutein/Zeaxanthin absorberes 8 gange bedre sammen med Krillolie.