Husk dine D-vitamer og Omega 3

Din krop kan kun optage EPA og DHA i små mængder og derfor er det VIGTIGT at få det optaget via kosten eller kosttilskud HELE ÅRET.

FØDEVARESTYRELSENS ANBEFALING

Fødevarestyrelsen anbefaler at vi hver uge mindst spiser 2 gange fisk, som f.eks. Makrel, Laks, Ørred og Sild. Indholdet af omega 3 fra disse ”fede” fisk betyder, at kroppen optager de langkædede EPA og DHA Omega 3-fedtsyrer og opnår positive sundhedseffekter på hjerne –og karsystemet, hjernen og synet.

Kan kroppen lagre Omega 3?

Kroppen kan IKKE lagre omega 3, som den så kan tage fra ved behov. Kroppen kan heller ikke omdanne DHA og EPA fra andre omega 3 kilder. Kroppen skal/bør kontinuerligt have DHA og EPA via kosten i form af fisk eller kosttilskud.

Hvor meget EPA og DHA?

Omega-3 fedtsyrerne EPA og DHA bidrager til at bibeholde hjertets normalfunktion. Positiv sundhedseffekt opnåes ved et dagligt indtag på 250 mg EPA/DHA. Omega-3 fedtsyren DHA bidrager til at bibeholde hjernens og synets normale funktion. Positiv sundhedseffekt opnåes ved et dagligt indtag på 250 mg DHA.

Ved at tage 1 tablet KrillOmega + D-vitamin dagligt opnås

  • 75 mg DHA
  • 45 mg EPA
  • 18 mikrogram D-vitamin

Se mere om Omega 3 her