Om os

Præsentation af DeepSeaPharma ApS

DeepSeaPharma ApS sælger øjenvitaminer til private kunder. Øjenvitaminerne hjælper dig til at opretholde et normalt syn hele livet. De forskellige vitaminer og mineraler hjælper dine øjne.

Ansvarlig bag firmaet

Kristian Rousku Andersen er ejer af DeepSeaPharma ApS og ansvarshavende. Kristian Rousku Andersen startede i medicinalindustrien tilbage i 2003 efter sin Master i International Business. Kristian har været indenfor Optik -og øjenlægebranchen siden 2008 hos Alcon Surgical og efterfølgende hos Disophta/DeepSeaPharma ApS.

Thorkild Andersen, som er den tidligere ejer (før 2015), er fortsat ansvarlig for implementering og udvikling af nye produkter til de forskellige segmenter, som behandling af tørre øjne, opretholdelse af et normalt syn og deslige.

I kundeservice har vi Christina Teut, som er ansvarlig for al kunde håndtering, pr email og webshop, men naturligvis også pr telefon dagligt mellem kl 9.30 og 14.00. Cirka 1/3 del af vores kunder bestiller pr telefon, så ring bare !!

Godkendelser

Fødevarestyrelsen har siden begyndelsen af december 2009 gennemgået DeepSeaPharmas egenkontrol. Her er linket til deres rapporter.