Spiser du fisk 2 gange om ugen ?

Fødevarestyrelsen anbefaler, at du spiser fisk to gange om ugen til dit hovedmåltid, men erfaringen viser, at under 20% af voksne får fisk to gange om ugen. Krill-olie udgør et godt supplement til dit daglige eller ugentlige indtag af fisk.

Fisk er rig på Omega 3 fedtsyrer, som er vigtige for at vedligeholde den generelle sundhedstilstand. EPA og DHA er essentielle fedtsyrer,der skal tilføres kroppen, da kroppen ikke selv kan danne disse livsvigtige byggesten. Videnskabelige studier påviser således også en forbedring af hjertets og kredsløbets tilstande.

KrillOmega med dets indhold af D-vitamin bidrager til en normal optagelse/udnyttelse af calcium og phosphor og til et normalt calciumindhold i blodet.

KrillOmega med dets indhold af D-vitamin bidrager til at vedligeholde en normal muskelfunktion.

Får du D-vitamin?

Solen er en god kilde til D-vitamin.

D-vitamin dannes i huden i sommerhalvåret, når den rammes at solens ultraviolette stråler. Desuden optager vi en mindre mængde D-vitamin gennem kosten ved at spise fisk, kød og æg. Det er underordnet, om man får D-vitamin via solen, i kosten eller i kosttilskud.

KrillOmega + D-vitamin er med til at opretholde et normalt immunsystem.

Ingen fiskesmag!

KrillOmega + D-vitamin forefindes kun i kapselform for at beskytte de essentielle fedtsyrer mod iltning. KrillOmega indeholder den originale NKO(Neptune Krill oil) og har en frisk og karakteristisk fiske-reje-agtig lugt, som ikke skal forveksles med harskhed.

Krillomega fra NKO er en af de reneste olier i verden, typisk renere end traditionel fiskeolie med renhedstal-totoxtal mellem 1 og 2.

KrillOmega + 20 mikrogram sendes fragtfrit til din postkasse enten som abonnement eller almindeligt køb. Ved abonnement kan I som kunde altid ringe eller sende en email og sætte det i bero eller stoppe det for evig tid. 🙂