Hvad er Krillolie omega 3

Krillolie fra DeepSeaPharma indeholder 500 mg + 20 mikrogram D-vitamin. Prisniveau kr. 2, 50 pr. kapsel.

Krill (Euphausia Superba) er små rejelignende krebsdyr,  som findes i enorme stimer dybt i havet omkring Antarktis – vel nok verdens reneste farvand. Krill hører til i bunden af fødekæden og er bl.a kendt som hvalernes foretrukne føde. Fangsten er 100 % styret af en international kommission og gennemsnitlig fangst de seneste 5 år udgør mindre end 0, 1 % af bestanden – resten får hvalerne.

Ny krill olie

med 50% bedre optagelse end almindelig fedtopløselig fiskeolie
DeepSeaPharma introducerer KrillOmega+D-vitamin, en ny Omega 3 krill olie. KrillOmega+D-vitamin har i modsætning til traditionelle fiskeolier et meget højt indhold af Omega 3 i en vandopløselig form (fosfolipider) og optages derfor op til 50% bedre end almindelig fedtopløselig fiskeolie. Den nye Omega 3 krill-olie er udvundet fra antarktisk krill ( lyskrebs) og er godkendt af EU kommissionen som ny fødevareingrediens til brug i kosttilskud.

KrillOmega + 20 mikrogram D-vitamin
Omega 3 fedtsyrer og D-vitamin er involveret i en lang række af synonyme processer i kroppen og for begges vedkommende er kroppen afhængig af tilførsel udefra. Derfor har vi valgt at kombinere Omega 3 og D-vitamin i én kapsel for at gøre det enkelt at få det daglige tilskud til kosten.

PRISNIVEAU

2,50 kr pr. dagsbehandling ved køb af 120 tabletter porto og gebyrfrit leveret.