Gratis fragt

 

Vi tilbyder altid gratis fragt med DAO

Her hos DeepSeaPharma ApS tilbyder vi altid gratis fragt med DAO. Vi pakker og sender som udgangspunkt din ordre mandag, onsdag og fredag.

Vi ønsker at give dig den bedste service muligt, hvilket er en af grundene til at vi vælger denne forsendelsestype. En af de store fordele ved at benytte DAO som forsendelse, er en hurtig levering til din dør eller postkasse, ofte inden kl. 7.00. Læs gerne mere på DAO’s egen hjemmeside her.

 

Gratis levering til dør eller postkasse

Med DAO er man sikret den hurtige levering, da de leverer alle dage, selv weekend og helligdage. For det meste betyder det, at din pakke er hos dig allerede dagen efter at DAO har modtaget pakken fra os. Du behøver heller ikke at være til stede for at modtage din pakke, da de leverer pakken i din postkasse eller ved din dør. På denne måde føler vi, at vi er med til at give dig den bedst mulige oplevelse.

 

Har du spørgsmål til forsendelse, er du velkommen til at kontakte os på mail, hvor vi vil svare på dine spøgsmål så godt vi kan. Er du interesseret i at læse mere om hvem vi er, så klik her.