Hvad er Krill olie

Krill (Euphausia Superba) er små rejelignende krebsdyr,  som findes i enorme stimer dybt i havet omkring Antarktis – vel nok verdens reneste farvand. Krill hører til i bunden af fødekæden og er bl.a kendt som hvalernes foretrukne føde. Fangsten er 100 % styret af en international kommission og gennemsnitlig fangst de seneste 5 år udgør mindre end 0, 1 % af bestanden – resten får hvalerne.

Ny krill olie – Krill Omega 3 D-vitamin

med 50% bedre optagelse end almindelig fedtopløselig fiskeolie

DeepSeaPharma introducerer KrillOmega+D-vitamin (Krill Omega 3 D-vitamin), en ny Omega 3 krill olie. KrillOmega+D-vitamin har i modsætning til traditionelle fiskeolier et meget højt indhold af Omega 3 i en vandopløselig form (fosfolipider) og optages derfor op til 50% bedre end almindelig fedtopløselig fiskeolie. Den nye Omega 3 krill-olie er udvundet fra antarktisk krill ( lyskrebs) og er godkendt af EU kommissionen som ny fødevareingrediens til brug i kosttilskud.

KrillOmega +  18 mikrogram D-vitamin

Omega 3 fedtsyrer og D-vitamin er involveret i en lang række af synonyme processer i kroppen og for begges vedkommende er kroppen afhængig af tilførsel udefra. Derfor har vi valgt at kombinere Omega 3 og D-vitamin i én kapsel for at gøre det enkelt at få det daglige tilskud til kosten.

PRISNIVEAU

Pris for 120 stk ny KrillOmega-3 + D-vitamin kr. 298,- (i abonnement)
Sendes portofrit.

60 stk KrillOmega-3 + D- vitamin kr. 198,-
Sendes portofrit.