OCuSOFT PLUS Renseskum 50 ml

168,00 kr.

Ocusoft Plus, 50 ml med klar til brug “skum-pumpe”, indeholdende antibakterielle ingredienser i en unik “leave-on” formel, der har vist sig at være særligt effektiv mod bakterier, som er almindeligt forekommende på øjenlåget. En økonomisk behandling af moderat til svær Blepharitis.

Varenummer (SKU): 9854 Kategori:

Beskrivelse

Hvad kan OCuSOFT PLUS afhjælpe?

OCuSOFT PLUS anbefales til moderat til svær øjenlågs betændelse, hvor der er bakterier og / eller Demodex mider involveret. OCuSOFT PLUS dræber effektivt syv forskellige stammer af bakterier, herunder MRSA og Staph Epidermis. OCuSOFT PLUS forhindrer Demodex miden i at få fodfæste ved at fjerne overskydende sebum udskilt fra de meibomske kirtler i øjenlågene. OCuSOFT PLUS kan også hjælpe med at forhindre infektioner efter oftalmiske kirurgiske procedurer. Kontakt din øjenlæge før brug af OCuSOFT PLUS som pre-kirurgi regime.

Hvordan bruger jeg OCuSOFT PLUS Skummende Øjenlåg Cleanser?

Vask og rengør hænder, pump den ønskede mængde OCuSOFT PLUS på en ren, fnugfri serviet / gaze eller på fingerspidsen. Luk dine øjne og massér blidt på øjenlågene med side-til-side bevægelser i 30 sekunder. Skyl efter eller for øget effekt undlad at skylle. OCuSOFT PLUS skum bør anvendes minimum én gang dagligt og er ideel til brug under bruseren som en del af din daglige rutine.